مشخصات قسمت های مختلف ﻳﻚ ﻣﺰرﻋﻪ ﻗﺎرچ ﺧﻮراﻛﻲ
1- ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺳﺎﻟﻦ ﻫﺎي ﺗﻮﻟﻴﺪ
2- ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي و سردخانه
3- وژﻧﺮاﺗﻮر
4- اداري
5- اﻧﺒﺎر
6- ﺑﺮق و تاسیسات
7- ﺳﺎﻟﻦ ﭘﺎﺳﺘﻮرﻳﺰه ﺑﺎ ﺧﺎك ﭘﻮﺷﺸﻲ قارچ ( در ﺻﻮرت ﻧﻴﺎز )
8- ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻛﺎرﮔﺮي
9- راﻫﺮوي دﺳﺘﻴﺎﺑﻲ
10- ساختمان نگهبانی
ﺗﺄﺳﻴﺴﺎت اﻳﻦ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻫﺎ ﺗﺎ ﺣﺪ اﻣﻜﺎن ﻣﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﺳﺎﻟﻦ ﻫﺎي ﭘﺮورش ﻣﺘﺼﻞ ﺑﺎﺷﻨﺪ . ﻃﺮح و ﺳﺎﺧﺖ اﻳﻦ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻫﺎ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺗﻨﺎﺳﺐ ﻋﺒﻮر و ﻣﺮور ﺗﺠﻬﻴﺰات پرورش قارچ و ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ اﻧﺘﻘﺎل ﻗﺎرچ ﻫﺎ ﺗﻮﺳﻂ ﭘﺎﻟﺖ از ﺳﺎﻟﻦ ﻫﺎي ﭘﺮورش ﺑﻪ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي و ﺳﺮدﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺑﺴﻴﺎر ﻣﻬﻢ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ . در اﻳﻦ ﻣﻮرد ﻧﻴﺰ ﺳﻄﺢ ﻧﺎﻫﻤﻮار ﻳﺎ وﺟﻮد آﺳﺘﺎﻧﻪ در ﭼﻬﺎرﭼﻮب درب ﻫﺎ ﻣﺸﻜﻼﺗﻲ ﺑﺮاي ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ اﻳﺠﺎد ﻣﻲ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ . ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨدی . ﺛﺎﻧﻮﻳﻪ و ﺳﺎﻟﻦ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي اﺳﺖ ، ﺳﺮدﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎي اوﻟﻴﻪ ﻣﺘﺸﻜﻞ از اﺗﺎق اﭘﺮاﺗﻮر ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي – ﻳﻚ راﻫﺮوي دﺳﺘﻴﺎﺑﻲ در ﻫﺮ ﻣﺰرﻋﻪ ﺑﻪ ﺗﻨﺎﺳﺐ ﺗﻌﺪاد ﺳﺎﻟﻦ ﻫﺎي ﭘﺮورش و ﻧﺤﻮه ﻗﺮارﮔﻴﺮي آﻧﻬﺎ در ﻳﺎ دو ﻃﺮف ﻣﺘﻐﻴﺮ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ
ﻃﻮل راﻫﺮوي دﺳﺘﻴﺎﺑﻲ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻋﺮض ﺳﺎﻟﻦ ﻫﺎي ﭘﺮورش و ارﺗﺒﺎط ﺗﺎ ﺳﺎﻟﻦ ﻫﺎي ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي و رﻓﺎﻫﻲ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﻲ ﮔﺮدد ﻋﺮض راﻫﺮوي دﺳﺘﻴﺎﺑﻲ ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺳﺎﻟﻦ ﻫﺎي ﭘﺮورش در ﻳﻚ ردﻳﻒ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺷﻮﻧﺪ 4 ﻣﺘﺮ و ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺳﺎﻟﻦ ﻫﺎي ﭘﺮورش در دو ردﻳﻒ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺷﻮﻧﺪ ﺑﻴﻦ 6 ﺗﺎ 8 ﻣﺘﺮ ﻣﺘﻐﻴﺮ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد. . ﺗﻌﺪاد ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻫﺎي ﺑﺨﺶ ﻛﺎرﮔﺮي و رﻓﺎﻫﻲ در ﻣﺰارع ﺑﺎ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻧﻴﺮوي اﻧﺴﺎﻧﻲ راﺑﻄﻪ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ داﺷﺘﻪ ، ﺳﺎﺧﺖ 120 ﺣﺪاﻗﻞ ﻣﺘﺮﻣﺮﺑﻊ ﺑﺎ اﺣﺘﺴﺎب ﺳﺮوﻳﺲ ﻫﺎي ﺑﻬﺪاﺷﺘﻲ ﺣﻤﺎم ،ﻧﻤﺎز ﺧﺎﻧﻪ وﻧﻬﺎر ﺧﻮري اﻟﺰاﻣﻲ اﺳﺖ. وﺳﻌﺖ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺗﺄﺳﻴﺴﺎت در ﻣﺰارع ﻧﻴﺰ ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ ﺗﺠﻬﻴﺰات ﻣﻮرد ﻧﻴﺎز و اﺣﺘﺴﺎب ﻇﺮﻓﻴﺖ آﻧﻬﺎ اﺣﺪاث ﻣﻲ ﺷﻮدﻛﻪ ﺣﺪاﻗﻞ120 ﻣﺘﺮ ﻣﺮﺑﻊ را ﺷﺎﻣﻞ ﻣﻲ ﮔردد . ﻣﺴﺎﺣﺖ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن اﻧﺒﺎر ﺑﺮاي ﻣﺰارع ﺣﺪاﻗﻞ 100ﻣﺘﺮﻣﺮﺑﻊ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ. اداري ﺣﺪود ، ﻣﺴﺎﺣﺖ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻫﺎي ﻧﮕﻬﺒﺎﻧﻲ 140ﺗﺎ120 ﻣﺘﺮﻣﺮﺑﻊ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!