قارچ بلنچ
قارچ محصولی است که از ماندگاری خیلی زیادی برخوردار نیست و در کوتاه مدت ، عطرو طعم خود را از دست می دهد و از لحاظ ظاهری تغییر رنگ داده و بافت آن آسیب می بیند به همین دلیل برای نگهداری و مصرف بلند مدت آن تمهیدات لازم را اندیشید. امروزه بعد از فراهم کردن تجهیزات پرورش قارچ از روش های مختلفی برای تبدیل و نگهداری قارچ استفاده می شود که از معمول ترین این روش بلنچ قارچ می باشد . هدف اصلی از بلنچینگ ، غیر فعال کردن آنزیم ها به منظور پیشگیری از اثرات نامطلوب آن ها و حفظ عطر ، مزه ، رنگ و بافت قارچ است.
مراحل بلنچ قارچ :
1- تمیز کردن قارچ : در این روش قارچ های برداشت شده که ممکن است نقداری خاک پوششی بر آن باقی مانده شده باشد از بستر شستشو شده و مطابق سفارش مشتری تکه تکه می شود در برخی از مواقع به قارچ به میزان یک درصد اسید سیتریک اضافه می شود
2- سفید کردن قارچ : قارچ ها را طی 2 الی 3 دقیقه در داخل آب جوش قرار داده و پس از این مرحله قارچ ها داخل آبا خنک حاوی یک درصد کلرو سدیم و یک در صد اسید سیتریک ریخته و پس از سفیدی کامل قارچ آماده برای ورود به مرحله بعدی می شوند.
3- درجه بندی وآماده سازی : در این مرحله بعد از درجه بندی محصول ،قوطی های کنسرو را با قارچ پرنموده وآب نمک یک درصد به آن اضافه می کنند . درب قوطبیها بسته شده و عمل استریل انجام می گیرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!